Geberit Logo
Geberit funkcije

Geberit funkcije

Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy

Geberit DuoFresh ventilacija neprijatnih mirisa

Geberit nudi efikasno uklanjanje neprijatnih mirisa. Geberit DuoFresh modul usisava vazduh direktno iz WC šolje i filtrira ga pomoću keramičkog saćastog filtera. Senzor se aktivira automatski. Dodatne funkcije uključuju diskretno svetlo za orijentaciju i dodatak za Geberit DuoFresh uloške. Ulošci vodu za ispiranje boje u plavo i sprečavaju taloženje prljavštine. Geberit DuoFresh modul se može kombinovati sa tipkama za aktiviranje ispiranja Sigma01 do Sigma50.

DuoFresh Stick
DuoFresh Stick
DuoFresh Stick

Dodatak za ubacivanje za Geberit DuoFresh uložak

Pomerite tipku za aktiviranje ispiranja sa strane, umetnite Geberit DuoFresh uložak, vratite tipku. 

Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light

Geberit DuoFresh sa integrisanim svetlom za orijentaciju

Svetlo za orijentaciju pruža suptilno osvetljenje kada noću idete u toalet. Svetlošću upravlja senzor koji reaguje kada se korisnik približava. Osigurava da se pročišćavanje vazduha i svetlo za orijentaciju automatski uključuju i isključuju i mogu se prilagoditi pomoću aplikacije.

Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50

Nenametljivo i pouzdano

Nenametljiv i pouzdan. Savršeno funckionisanje, maksimalna praktičnost i izdržljivost iza zida. Jedina vidljiva veza sa tehnologijom iza zida je: tipka. Izbor tipke je važan jer će vas pratiti dugi niz godina. Iz širokog asortimana, odaberite tipku koja odgovara vama i vašem kupatilu.

Nove ideje i funkcije se uvek mogu izvesti iz pravougaonika. Pomažemo vam da osmislite savremeni i personalizovan dizajn kupatila.

Sigma21
Sigma21
Sigma21

Estetske krivine za opuštajuće iskustvo u kupatilu

Kod kruga nema šta da se popravi; oni se mogu samo reorganizovati i razmestiti. geberit tipke koriste nove interpretacije okruglih oblika, kako bi se prilagodili savremenim trendovima. Sa ili bez ivica. Sa obrušenim ćoškovima. U harmoničnom nizu ili teku jadan u drugi. I rezultat je uvek zaokružen.

AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80

Elektronska higijena

Nedavna istraživanja pokazala su da sve manje korisnika kupatila želi da ispiranje aktivira ručno – umesto toga, sve više traže sanitarnu tehnologiju koja nudi beskontaktno aktiviranje. Nudeći elektronske tipke za ispiranje koje koriste IR senzore, Geberit ima rešenje za ovu rastuću potražnju. Iako je za to potrebno da vaš toalet ima električni priključak i to je sve više standard u današnjim toaletima.

Sigma50 Individual
Sigma50 Individual
Sigma50 Individual

Vaše kupatilo, vaš dizajn

Vaše kupatilo, vaš dizajn. Napravite kupatilo koje je u potpunosti po vašem ukusu. Napravite jedinstven izbor materijala i motiva. Upotrebite površine koje savršeno odgovaraju vašem kupatilu ili odaberite svoj omiljeni motiv. Vaša kreativnost nema granicu.

Praktičnije izdaleka

Bez obzira na građevinsku situaciju, daljinsko aktiviranje ispiranja može biti pravi izbor. Na primer, da biste locirali aktiviranje ispiranja na drugoj lokaciji, ako dizajn zahteva malu, ali elegantnu tipku ili ako korišćenje Geberit Omega ugradnog vodokotlića sa malom visinom konstrukcije izaziva kontakt između WC poklopca i tipke. Za takve slučajeve, Geberit nudi različite tipke za daljinsko aktiviranje ispiranja sa pneumatskim prenosom sile, koje se mogu postaviti bilo gde u radijusu od 1,70 m od ugradnog vodokotlića.

Koji je vaš sledeći korak?

Naše serije za kupatila

Pronađite salon u svojoj blizini, radujemo se vašoj poseti!

Pronađite najbliži salon